Individuele begeleiding

Puur Ontmoeten geeft ook individuele begeleiding. Alle aandacht helemaal voor jou. Bijvoorbeeld omdat je al eerder bevallen bent, omdat je niet kunt op het tijdstip van de groepscursus of omdat je op je privacy gesteld bent. Of omdat je je graag samen met je partner wilt voorbereiden op de aankomende bevalling.

De oefeningen en voorbereiding worden bij individuele begeleiding speciaal aan jouw behoeften aangepast. Het is mogelijk om de individuele begeleiding in de praktijkruimte te doen of bij jou thuis. In dit laatste geval hoef je geen oppas te regelen als er al een kleine rondloopt en je partner kan makkelijk aan sluiten.

De ervaring leert dat bij een eerste zwangerschap drie tot vier afspraken nodig zijn. Onderdeel van de eerste bijeenkomst is een kennismaking waarin we bespreken wat jij (en eventueel je partner) nodig hebt om met vertrouwen de bevalling in te gaan. Zeker bij een eerste zwangerschap is het aan te raden in ieder geval 2 bijeenkomsten samen met je partner te volgen. Indien je al eerder bevallen bent, zijn twee tot drie afspraken voldoende. Ook dan is je partner uiteraard van harte welkom.

Een individuele bijeenkomst duurt 75 minuten, de kosten bedragen € 45,-.