Zwanger

Je bent zwanger! Een nieuwe periode is aangebroken. Een tijd die voor de één heel leuk en spannend kan zijn, maar voor een ander ook ongemakken met zich mee kan brengen. Je verandert fysiek en mentaal, er groeit een kindje in je buik. Vanaf de geboorte zijn jullie een gezin of is je gezin groter geworden. Grote veranderingen die niet ongemerkt voorbij gaan. Af en toe heb je een moment nodig om daar bij stil te staan. Je gunt jezelf een prettige zwangerschap en je wilt je kindje een goede start bieden.

Een goede basis bestaat uit goed voor jezelf zorgen, zodat je je zwangerschap bewust kunt ervaren. Tijd voor jezelf nemen en goed leren ontspannen zijn dan van belang. Bijvoorbeeld door even met je partner er tussen uit te gaan, op pad te gaan met vriendinnen, een avond lekker eten of op de bank te kruipen met een boek en een kop thee.

Puur Ontmoeten geeft je de kans om te ontspannen, om het dagelijks leven heel leven links te laten liggen. Zodat jij tijd voor je zelf hebt en contact kan maken met de baby in je buik. Jouw partner is uiteraard ook welkom, zodat je zwangerschap een goede stap is naar je uiteindelijke gezin.